03-20-2010, 10:47 PM
Quote:Само сам чекао да крену изливи беса......
Скренута је пажња да се не дивља и не псује на форуму као и да се играчи не вређају. Мало хлађење не би било лоше пре него што се седне за тастатуру.
Хладио сам се два сата од Крагујевца до Београда, ал не иде ...
Нису то брате изливи беса, сем те две три псовке, све остало што сам рекао мислим да је на месту. И ниси морао цео коментар да обришеш, јер сам опсовао само у те две уводне реченице. И то две псовке, једну поновио једном а једну три пута. Ником нисам спомињао мајку, називао га дилејом и слично.
Ево онда овако ...
Quote:ИГРАЧИ, и вас бре све *накитим белим радама, па нек сте Звездини још сто пута!!!
*Волим вас у пас, *волим вас у пријем, *волим вас у центаршут ...
Ја могу да разумем да неко не зна фудбала, ал да има дрво место ноге ... е нисте ми јасни ... у реду је да немаш урођен преглед игре као нпр Илија Најдоски, ал да не умеш да примиш, да додаш, истрчиш на дупли пас ... ПА ШТА РАДИТЕ ВИ НА ТРЕНИНЗИМА?
ПС
Можда мислите да сам мало попиздео, али нисам ... МНОГО сам попиздео. Углавном не обраћам посебну пажњу на саму игру на утакмици, ни не стигне човек од онолике луднице коју правимо где год се појавимо, али данас сам игром случаја био на таквом месту да сам као ретко кад одлично могао да испратим и њихову игру доле на терену, и то колико појединци НЕ ЗНАЈУ најосновније ТЕХНИЧКЕ ствари у фудбалу ... Што каже брат, ја да толико тренирам имао би три ноге!!!
ЈЕБЕШ ПОРАЗ, АЛ КАД ТИ ЕКИПА ОВАКО ОДИГРА, НЕМОГУЋЕ ЈЕ ДА НЕ БУДЕШ БЕСАН КО РИС!
Е сад, да појасним пар ствари, јер не желим да изгледа ево изгубили смо, ајд удри по играчима :-[
А ово је тако звучало.
Quote:Само сам чекао да крену изливи беса......
Прво, нисам тип који ће да проклиње своје играче, који ће им после сваког пораза псовати фамилију и терати из клуба. Нек изгубе и свих 32 утакмице у првенству, ја ћу опет бити ту и цепати грло за њих и клуб. И не само ја, сви ми ... али ево у чему НИЈЕ проблем, и у чему ЈЕСТЕ проблем...
Није проблем не умети, није проблем ни изгубити, али је проблем кад прволигашки играч не може да повеже два успешна додавања, од 5 центаршутева , свих пет иду у висини колена ... и још тај играч игра у Црвеној Звезди! Одакле, како се он ту нашао? Јел он од јуче игра фудбал?
Немој погрешно да ме схватите, није проблем пораз као пораз, али да би играо фудбал није довољно само да трчиш, мораш познавати елементарну технику: пас; дупли пас; дриблинг; ЦЕНТАРШУТ!!! А то наши играчи очигледно немају. То се не рађа, то се учи свакодневним преданим тренинзима. вежбањем. А не купује се за 350. 000 јевреја. То играч научи још у петлићима, кадетима ... па усавршава у омладинцима и првом тиму.
(03-20-2010, 10:20 PM)Red Star Forever link Wrote:А шта ми као нисмо знали да имамо испод просечне играче?!Знали смо брате мој, знао сам и ја ... знао сам да немамо у екипи једног Белодедића, једног Најдоског, Радиновића ... али нисам знао(мој пропуст, признајем) да имамо играча који дословце не могу да из пуног трка центрирају и лопту добаце бар до петерца, нисам знао да немамо играча који зна да стане на лопту, промени страну, шутне са двадесет и кусур метара ...
ПС
Одужио сам, можда сам вас и удавио ... ал имао сам потребу да све прецизно објасним, из простог разлога што ће ти играчи, моју(и нашу) подршку увек имати, видеће се већ у среду, али немој да продајемо муда за бубреге ... Хвала на пажњи, и нећу се неко време јављати на спортским странама, бар док им не одем на тренинг и својим очима видим како вежбају те центаршутеве, додавања на малом простору итд ...