Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
А шта ми као нисмо знали да имамо испод просечне играче?! Јбг, што рече претходник, боље да се то десило пре а не касније... А то да ли је бољи Перовић или Јефтић, мислим да је то небитно, нијансе су у питању, једноставно екипа је таква каква је, немамо пара за боље и на нама је да их подржимо до краја, то јест до коначног циља - ТИТУЛА!!! Пижон нема неки специјалан избор, али мислим да мора мало више строгоће да унесе и да кажњава оне који се не труде и немају жељу да дају свео до себе... Није проблем ако не знаш, већ ако нећеш... Мислим да је данас код неких било ово друго! А дефинитивно се не би сложио са Кизом око Нинкова, он је данас био једини који је показивао жељу, борио се, уклизавао, утрчавао, центрирао, али није имао с ким...

Но, не би ја ово доживљавао као трагедију, морамо да скупимо редове и да као што рекох, помогнемо да ово не уздрма наш тим превише... Следећи противник на Маракани је Смедерево и то морамо да добијемо!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Red Star Forever - 03-20-2010, 10:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)