Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
(03-14-2010, 08:03 PM)Виноградар link Wrote: За себе каже да није видовњак, него само човек који осети у чему је нечији проблем и кроз Божију помоћ му помогне... Не тражи никакве паре, тако да није један од многобројних лопова, а такође и мени је помогао у скоро немогућој ситуацији и од тада сам схватио да се свака Његова реч обистинила.

Сад да се вратим на тему. Не могу да заборавим Његову изјаву: Највеће зло које влада у Србији је жуто зло. Једно жуто зло је дрога, а то се не може излечити док се не одстрани друго жуто зло = тзв демократе. Други проблем који имамо је што људи као знак Српства показују 3 прста, не схватајући да то није ништа Српско, то показује разилазак Срба, наш знак су три скупљена прста, знак Светог Тројства, како се и крстимо. И трећи проблем тв пинк и њихова гранд продукција, докле год деца од малих ногу то гледају неће бити нормални ни кад одрасту, а то нас води у пропаст.

Лепо ја када постоји неко, поготово свештено лице, ко ради свој посао лепо, и часно... толико да људима упада у очи, и да сами кажу неку похвалу. Данас смо сви сведоци каква се само хајка води против СПЦ и сеног свештенства. Хоће душмани да исмевају, и богохуле против стуба Српства на све начине. Данас већина омладинаца има толико проблема, да више и не знају коме да се обрате. Наћи данас правог свештеника, човека коме можеш да се повериш је право благо. Но, то не иде само да се појавиш. Човек треба да спозна Бога, иде у цркву, тако ће успоставити и пријатељски однос са својим свештеником.

Ти си се дотакао и теме политичара, тачније демократске оријентације... мени су они сви исти. Не правим ја међу њима разлику, а доказ ове моје приче ти је прослава 20 година постојања СПО, странке која је с почетка 1990-их година уживала велики углед, и поверење грађана Србије. Данас су на маргинали, јер су лоше радили. Но, погедајте ко је све био на њиховој прослави, од неки дан. Погледајте само како се једни другима смешкају и клебере >Sad

http://www.mondo.rs/s163428/Srbija/Dve_d...e_SPO.html

У скупштини пљуште рафали псовки, увреда, будалаштина, а сада када се серетну на овим скуповима онда скидају гаће и љубе се! Па дај више да им неко спусти... да их опаучи по носу.
Колико се само наши људи свађају око тих политичких лидера и странака, а није ми јасно само да не капирају да су сви они истог соја. Док народ грца, крпи крај са крајем, ради са 20.000 и још моли Бога да му плата буде редовна, то ови слугани канибалске ЕУ испијају вискије, коњаке, ждеру за исте народне паре, односно паре пореских обвезника  :o

Када ћемо се више опаметити?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 03-15-2010, 01:54 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: