Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
(03-11-2010, 05:45 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: дакле срамота!нажалост лице књига (фаце боок) је постао хтјели ми то или не нека слика данашње Србије-интернет Србије у најмању руку...

За сваког ко се осјећа Србином,Православцем лијепо и у Вјеронауци за основне школе а  камоли у неким већим књигама пише да је једно једино писмо које се треба користити ЋИРИЛИЦА!

На моју велику жалост буђави фејсбук је почео да контролише наше људе, уместо обрнуто! Мислим да је то једна свињарија, где се људи својски ублатњаве, а при чему власник Фејсбкуа ужива. Ужива, јер добија паре, од спонзора, јер му је на порталу 100 милиона чланова, свих говорних подручија, континената из више од 130 држава света.

Знам, неко ће рећи, па пронашао сам ту људе које иначе не бих нашао... ја мислим да је то грешка, тачније оптичка варка. Људи су се проналазили и пре фејсбука путем интернета. Друго, толико идиотских група има, и гласања за Перу, Жику, Лазу... затим још бисера на статусу, па до сликања у разним позама, рибама, и фрајерима... не би ли им се неко дивио, и аплаудирао  :o кликни за ово, кликни за оно... терајте се у пм.... једноставно угасиш профил ако га имаш, и крај!
Сада то изгледа плач мајке Божије! До јуче нису знали шта је то интернет, ни како се пали компјутер, а сада купе компјутер, и нове мобилне телефоне, да буду на фејсбуку ;D Врло паметно...
Али што кажу, не можемо сви бити интелигентни!
И још нешто. На фејсбуку се иначе преко група и групица контролише мишљење људи у Србији... види се рецимо колико група та и та, подржава чланова и сл. И то је налог за реакцију оних који су и преузели фејсбук од оснивача.

Подржавам ово за Ћирилицу! Хиљаду пута је већ речено, да ако могу Бугари, Јужни Срби, Руси да имају своје ћирилично писмо данас, упркос свему, не видим ни најмањи разлог да Срби не сачувају своје.
Докле више да идемо том поганом ватиканском реком!?
>Sad
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 03-11-2010, 08:21 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)