Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
6. Звездина звезда !
(03-05-2010, 10:41 AM)Ђенерал link Wrote: Видим помињу се Станковић и Видић, по мени потпуно неозбиљно, реално они су име стекли у иностранству, не у Звезди...
Видић је са 15 година дошао у Звезду а отишао са 23-24.Био је капитен,био је наш најбољи играч пар сезона,сад је можда међу 5 најбољих дефанзиваца на свету али и даље прича о Звезди као свом досањаном сну.
Што се Станковића тиче далеко било,он се сликао са гробарским шалом,за маракану је ваљда и заборавио где се налази.

да не буде забуне далеко од тога да мислим да сад треба уопште да се расправља о томе,нити да се залажем да он буде звездина звезда,али реално је једини играч у последњих 15 година заједно са рамбом који макар заслужује бар на форуму о тако нечему да се прича.Дакле ја се не залажем бар у овом тренутку да Видић постане Звездина звезда већ само дискутујемо.
Слажем се да тј први сам и рекао да је Дуле Савић прави избор али се исто тако слажем да је глупо да после 30 година престанка бављења фудбалом му се да тако признање,али је велика грешка што он већ није Звездина звезда.

Messages In This Thread
6. Звездина звезда ! - by Eribo - 03-04-2010, 07:50 PM
Одг: 6. Звездина звезда ! - by Skrimo - 03-05-2010, 01:36 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)