Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(03-02-2010, 03:14 PM)Darko link Wrote:Ево и изјаве мутавог шнајдера  >Sad
http://www.mondo.rs/s162246/Fudbal/Djuri...vezde.html

Душмани можете да прихватите само да циганима попушите курац, идемо Делије још јача мобилизација сви у један фронт то је спас за Звезду !!!!!

Само без псовања и опуштено. То је само мали партизан.....Да их нема требало би их измислити. Неколико пута сам већ писао о томе овде на форуму да њих уопште не треба спомињати... као да их нема, као да не постоје. Једина варијанта у којој их спомињемо је када играмо утакмицу са њима. Није то наш ниво... . Политика игнорисања примењивана годинама од стране Драгана Џајића је по мени пут којим би се наш садашњи директор требао руководити. Када нема мачке, мишеви, џомбе и шнајдери коло воде.
Све су то бивши комунисти или деца титових генерала. На крају крајева, Југословенско Спортско Друштво им стоји и даље на грбу. На жалост, такви ликови су врло активни. Они и даље дивљају по Србији, ведре и облаче.
Ја никако Звезду не видим у том контексту. Само опуштено, узвишено и супериорно и то не само ми овде на форуму него и цео наш стручни штаб са Лукићем на челу. Пижону и играчима треба концентрација и миран рад.

Настављамо тему... долази Рад, долази Бањица....

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by CEBEP - 03-03-2010, 02:48 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)