Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-Јагодина
(03-01-2010, 06:56 PM)Darko link Wrote: Што се тиче девојака на Северу мени лично нимало не сметају све док навијају а не блеје и ћуте као да су мутаве. Виђао сам током ових 5 година колико већ идем на Север девојке које певају из свег срца али нажалост и оне које су ту потпуно залутале. Тако је како је, шта знам, и слажем се да би требало више писати о позитивним  стварима, као на пример о пуном Северу против једне мале Јагодине. Навијање ће бити боље сигурно, битно је да људи константно долазе у овом броју а врло брзо ће се навући на навијачки фазон јер навијање за Звезду је нешто попут дроге, кад се једном навучеш то је то. Лично мени а верујем и многима од вас је пуно срце када видимо колико људи долази, и да толико цимање сваког од нас није без разлога већ напротив има итекако смисла.

тих пар девојака које су ћутале су ништа наспрам гомиле дебила које сам виђао на северу!ипак су оне девојке и требају нам-мало нам улепшају коп пошто сте сви ви ружни  Smile!јбг...скаче се...озноји па притом и смрди а станеш поред неких од њих и уживаш!одмах добијеш жељу да будеш најјгласнији    Big Grin
[Image: 24839_1381530626201_1470017652_31037850_2389490_n.jpg]

Messages In This Thread
Одг: Црвена Звезда-Јагодина - by uskee1512 - 03-01-2010, 07:18 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: