Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Mислим да грешиш у вези Блажића... Много тога он зна са лоптом и има фудбал у ногама, али има један већи проблем... Спор је у п.материну! И изгубљен кад изађе на терен, сваку утакмицу се понаша као 15-годишњак који дебитује у црвено-белом дресу... А та брзина и луцидност, су у данашњем фудбалу све! Још ако уз то имаш и технику, па ти си најбољи, имамо гомилу таквих примера, Роналдо, Роналдињо, Кака...

Пижон ме је позитивно изненадио са саставом, у смислу да верује истим оним момцима који су изнели јесењи део првенства и који су достигли место на табели којем се нико није надао... Е сад, то јесте ок, али то може да значи и нешто друго, да појачања нису адекватна (појачањем се може назвати само онај играч који одмах по доласку у нови клуб заузима место у првих једанаест јер је бољи од конкуренције)... То баш и није лепо сазнање... Не знам шта да мислим, време ће нам показати све...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Red Star Forever - 03-01-2010, 12:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)