02-24-2010, 10:11 PM
(02-24-2010, 07:26 PM)KizaLion link Wrote:
Слобода за Мишу Вацића!
КАКАВ ЈЕ ОВО УЖАС И ТОРТУРА!?!?
:o >

Прво, не улазим у то шта је човек направио... Да је имао оружије код себе, не верујем да полицајци не бих извадили такође оружије.
Ако је лепио налепницу онда се зна предвиђена казна... како је у споту речено: 5000 динара, мора то да скине, уз писање прекршајне пријаве!
Но, припадници МУП Србије, су почели на јавном месту да даве човека - ПОКУШАЈ УБИСТВА!!! На очиглед 40-ак људи који су се ту задесили. Ударали главом у задњи део њиховог аута, и после лагали на суду како им је он наводно оштетио брисач задњег стакла. Тражили су од неке особе да угаси камеру, како ИСТИНА НЕ БИХ ДОСПЕЛА У МЕДИЈЕ!!! Коме то треба? Зашто љигавци у оделу, министра полиције, председника државе, премијера, и осталих министара Владе Србије ћуте о овоме и праве се као да ништа није било?!
Да направим малу паралелу... Долази силеџија у центру БГ, пре 2 недеље, и напада бившег министра, а садашњег политичара Велимира Илића. Два сата након немилог инициденда, и мој рођак у Аустралији је знао за то.
Но гле чуда... За напад припадника полиције на грађанина за кога немају ни налог за хапшење, од истражног судије, не верујем да чак ни 30% становника Београда зна... а камоли наши људи у дијаспори!
Боже... у каквој ми то држави живимо? Коме требају оваква иживљавања? Да ли је то МУП постао приватна армада појединих криминалаца, и великих лопова из нашег политичког "крема"?
Којима сметају налепнице где се набрајају њихових лажи и нерада?!
Рецимо, баналан пример дајем, да је Миша Вацић лепио плакате где се види насиље над хомосексулацима, јер је СНП 1389, јавни поборник, као организација против истих, могли би да га ухапсе и спроведу у истражни затвор, али сигурно не овако, како се види на снимку.
Но, Миша Вацић је брутално нападнут, да не кажем удављен, од стране оних који ТРЕБАЈУ ДА БРИНУ СВУДА О БЕЗБЕДНОСТИ СВИХ ГРАЂАНА ОВЕ ДРЖАВЕ!!!
Најгоре од свега што казне за ове вампире у плавом оделу ће бити прекршајне: 20% од плате, суспензија 30 дана са посла, и појео вук магарца!?! ААААЛОООООООО, керови... Јел ми са овим треба да уђемо у Јевропу?!!?!?
Још је Миша Вацић по мени добро и прошао... јер баш ме чуди да нису потегли пиштољ, и да су га убили, као што је било у случају Ђорђа Зарића прошле године. Могао је глат да попије метак, и да му два дана касније попови служе опело... Овако је жива глава остала на раменима.
У овој држави има заиста низ чудних ствари... Слушам Чеду Прашковића како се "брине о београдским платанама"... лепо од њега. Пар дана касније, градоначелник Ђилас га убедио да промени свој глас, и да се платане за рад истине морају посећи!? Није само речено, колико пара је коштало то убеђивање Чеде Прашковића.
Како то да се Чеда Прашковић више брине о дрвореду, а не угрожавању безбедности наших суграђана!?
КОМЕ ТО СМЕТА ИСТИНА?!
И откуда то да глас народа представља Чеда Прашковић?
Мени је искрено, мучнина велика када сам гледао снимак овог дављења, и што полиција преди анонимном сниматељу да гаси камеру. Шта би му тек радили да није било очевидаца и сниматеља. Можда би се баш догодио НЕСРЕЋАН СЛУЧАЈ, још један у низу?
Можда се неко од нас нашао у оваквој невољи, или пак... може у будућности да се нађе... ЗЛО НИКАД НЕ СПАВА!
Ово не само да је срамота МУП Србије, што држи овакве крволоке у својим редовима... већ и свих оних који се залажу за европске и демокатске вредности Србије, када ми падамо на првом испиту... а то је безбедност наших грађана!
Трагично је што се МУП финансира из плата и доприноса пореских обвезника Србије! Плаћаш некоме да те овако личнује и напада!?
И то све због једне обичне налепнице!?
Бог нека им суди за оваква недела, јер они се овоземаљских судова и не боје, када су сви дириговани и корумпирани.
10 година је прошло од "демократских" промена... али мени се све више чини да 1990-те нису ни престале... све више ми се чини да кључа у овом народу, и да ће заиста да букне нови НАРОДНИ УСТАНАК... а не устанак оних гадова, који се углавише у фотеље и наставише да гуше, и даве овај народ! Овако на силу, како се види на овом снимку!
>

[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)