07-01-2003, 05:25 PM
Znaci kad promenimo zastavu, himnu i grb mozemo da pocnemo da navijamo za Mijata, Piksija, Miljana, Batu Bulatovica, ministra za prosvetu, sport i omladinu, Gasu Knezevica? Znaci samo su nam simboli smetnja, ne smetaju nam neki ljudi i to sto mi nemamo drzavu i necemo je ni imati kako stvari stoje. Zvace se ta "drzava" Srbija za 3 godine, ali da li je Srbija zaista Srbija ako u njenom sastavu nema KiM, i da li Srbija ima pravo da nosi to ime ako njenom sudbinom upravlja neko ko se zove Vilijam Montgomeri. Da li je moguce da nam neko posle visemesecnog jebanja u mozak sa pitanjima: "Ocemo li marinsko plavu ili parisko plavu ili mozda da vuce na tirkizno" ponudi solomonsko resenje i mi smo srecni kao kucici i svi problemi su nam reseni. Ja sasvim sigurno necu navijati za reprezentaciju ma kako se ona zvala i ma koja zastava, grb i himna bili, sve do onog dana kada Srbija ne postane ono sto treba da bude i sto je uvek i bila. Sobzirom da taj dan sasvim sigurno nece doci, bar ne za mog zivota, onda se lako da zakljuciti da nikada necu navijati za reprezentaciju.
ttp://www.kristijangolubovic.net/