Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РК Црвена звезда 2009/10
па тај фазон,ако воде неки свој рат немој да воде преко Звезде.
Ко што рекох од муве се прави слон,а поготово ме је изритирало саопштење нашег ФК-а као напад на Бутулију је напад на све нас,ало снимак постоји,па нису га гађали ножевима,бачен је удар најближи њему је био играч војводине,Бутулија пада 10 секунди касније пазите не сумњам никако да јесте мало повређен али је пао оно филмски скроз и ја чисто сумњам да би таква његова реакција била да смо ми водили и слично.

Онда она прича како одакле војводини навијачи јеботе,као намерно су дошли баш сад на ову дерби утакмицу да нападну бутулију.
Ја за све се увек ставим у други положај и замислите да неко исте приче прича за нас,једноставно све ово понашање није у складу са реномеом нашег клуба и ово понашање блати само наш клуб!
А и што се навијачке стране тиче овакви напади на војводину због навијача су по мени у целој овој атмосфери,посредно напади и на нас и то је чињеница,али шта је ту је надајмо се да ће људи који су у управи и тренер схватити величину клуба који воде и да овакве приче по медијима не приличе тој величини.

Messages In This Thread
Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - by Skrimo - 02-22-2010, 06:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)