02-17-2010, 09:05 PM
(02-17-2010, 05:58 PM)Никола Д/С link Wrote:Нисам гледао ту ''Турнеју'' али сам гледао ''Свети Георгије убива аждаху'' и толико био бесам после одгледаног филма, да бих оног Драгојевића удавио голим рукама.И боље што ниси гледао, а ако мене слушаш немој ни да гледаш јер ћеш само сам себи џигерицу да кидаш. А што се тиче филма Срђана Драгојевића што си поменуо нема се шта рећи. Шта рећи за једног гробарског смрада, број један филмског пљувача српског народа !!! Можда и најсветлију деобу српског народа, историје и српске државе он преставља на начин на који се преставио у филму. Поред невиђеног херојизма српског војника који историја није видела, који је поред фронтова и силних битака прошао и албанску голготу са целокупним народом и државом, и о чијим херојским делима може да се сними филм трајања колико ти срце иште, он је нашао да снима филм (боље рећи будалаштине) о швалерацији и курварлуку. Пи пас му мајку гади ми се и док пишем сада. Уствари он се само надовезао на његово ремек дело ''Лепа села лепо горе'' где је поред исто великог, невероватног херојизма српског народа преко Дрине који је крварио за слободу, прво нашао да снима сцене шверца, профитерства и других зајебанција. Са овим филмом само је наставио своју пљувачину по свему што је српско. И то се као данас назива филмска уметност. Е серем му се у ту његову уметност ... ето !!!
Кокеза лопове !!!