Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Веслачки клуб ЦЗ
Поштовање свима,

Нов сам на форуму кафеа, никад га нисам раније пратио/посећивао, пратим и учествујем на нашем другом форуму (.нет) већ неколико година, а овде дакле први пут(одличан дизајн узгред), решио сам да се и овде прикључим због опуштеније атмосфере и правила коришћења (као што стоји у уводу у целу ствар).

Нисам приметио да постоје правила око отварања тема и дискусије на овом подфоруму, тако да...

Заинтересовао сам се да се учланим у ВК ЦЗ, па бих био захвалан кад би ми неко ко је тренутно (или био некада) члан клуба, да нешто више информација око свега тамо. Интересовало би ме чисто рекреативно бављење ради конкретне физичке активности, не некакве такмичарске амбиције. Нисам се још информисао у самом клубу, него бих радије прво чуо неко искуство/мишљење људи са стране.
Као прво, да ли уопште наш клуб функционише по систему, е овако ја дошо да се учланим, ео кеш, немам благе са веслањем, дакле, јел није скроз професионални клуб где долазиш у обзир само ако си од малена ту, или већ дуго година у спорту, или може и ова лаик фора...  Ја сам '87 годиште, да ли има уопште поенте/смисла сада почети са нечим као што је веслање? (Намерно сам кренуо за неком овако клубским варијантом, тако да ми немојте једноставно рећи, зајеби веслање, иди у теретану и трчи по крају...)

Слушај бубањ...идемо заједно!!!!!
Reply

Messages In This Thread
Веслачки клуб ЦЗ - by Срећко - 02-05-2010, 02:04 AM
Одг: Веслачки клуб ЦЗ - by Neca - 05-25-2010, 10:28 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: