Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
(02-01-2010, 08:53 PM)дрвосеча link Wrote: И најтрагичнија ствар је ове њихове колеге из "опозиције", сви ови изроди у Скупштини, што ћуте, и нико неће да им реч каже.. да им спомене шта се заиста дешавало..
ПА ГДЕ ЈЕ ГЛАС ОБИЧНОГ НАРОДА!?!?! Неће они да полемишу са нама, јер знају колико су им прљаве савести, образи усвињени, а руке масне.. Неће они да дискутују са нама, јер обични људи немају чега да се стиде, да им се украде, чисте су савести, и образа.
Обични људи би им рекли све у лице, па да се тресе цела Србија.. као што је Гадафи прошле године јавно у згради ОУН оптужио ове злотворе САД и њихову лажну демократију, и бробу за хуманитарно право!

Не може се брате поред оваквог зла !!! Велике су прљаве паре ушле у ову земљу да би се опозицији дозволило било какво деловање. Јес да није и опозиција за неку похвалу али се против ђавоље работе не може. Далеко од тога да их браним али тренутно у Србији нема човека који има петљу и срце да им стане на пут. Тренутно нема таквог играча !!!
Друго ово што си рекао ПА ГДЕ ЈЕ ГЛАС ОБИЧНОГ НАРОДА!?!?!, не знам ни шта би ти рекао право да ти кажем. Хиљаду пута сам рекао да је народ потиштен, намучен, посрамљен. Више нема ни снаге ни воље да се бори за бољи живот. То је ваљда и био тај њихов паклени план.  И гарантујем ти, сутра да дође до избора иста би слика на крају дана била ... и даље би дувала та проевропка антисрпска кошава са запада. Не вреди брате не вреди народ тако хоће, народ тако хоће !!! Мени стварно није јасно како и зашто !!! Једино слободоумног народа што се попут Дон Кихота бори против немогућег остало је још као и увек на трибинама стадиона и то је то. Чак су и тој ''просрпској и нецивилизованој и антиевропској аждаји'' решили да стану чизмом на главу !!!  СТРАШНО ШТА СЕ НАМА ДЕШАВА !!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Kapetan Kuka - 02-01-2010, 09:27 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)