Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
[flash=200,200]http://www.nspm.rs/hronika/dragan-sutanovac-rezolucija-o-srebrenici-pokazace-ko-je-za-eu.html[/flash]  :o :o :o

Српски министар одбране:

"Препознајем рукопис оних који ће бити против, јер тај рукопис се препознаје још из деведесетих година. Тај рукопис се препознаје и када су паљене амбасаде, и када је брањена СЦГ са гуслама у Сава центру, и када су праћени тенкови у ту исту Сребреницу".

Шта човек да помисли и каже а да му се желудац у секунди не преврне? Министар војни, својом појавом која у човеку буди успомене из раних школских дана подсећајући нас на другове које је обично сваки разред поседовао. То су били они клинци који су имали две леве ноге, били су ослобођени физичког и главне цинкаре у разреду. И ето данас у Србији, земљи ратника јунака, таква карикатура од човека заузима место са ког су наши преци писали најславније странице историје. Његова реторика представља најбољи пример како би исти они који финансирају нашег вајног министра желели да размишља и цео српски народ. Када те неко згази и понизи помози му да те згази још више, то је логика издајника који данас воде ову земљу. Док пишем овај упис у глави ми је слика странице са нашег форума са које се смеши Насер Орић за кога досманлијски медији кажу да је жив и здрав, ја читам како  нам зет славуја из Мрчајеваца држи моралну придику !!! Не пада ми на памет да разрађујем његове ''досманлијске филипике'' само бих са вама поделио мучни осећај када се сетим снимка мучења српског официра Радета Рогића и слику вајног ''српског министра одбране''. Верујте ми на реч повраћа ми се у секунди. И сад је он нашао да прича о одбрани отаџбине и  гуслама, а самим тим и свим српским јунацима које су уназад кроз векове гусле опевале !!! Он који је у време одбране наше отаџбине са својим ментором седео по европским престоницама и заједно са њим наводио душманске НАТО авионе на нашу земљу, на наша огњишта, на наша породилишта и давао прецизне информације шта и како да се гађа небили Србе бацили на колена !!! Брука и срамота шта смо дочекали !!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Kapetan Kuka - 02-01-2010, 07:49 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)