Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Још нешто мe данима иритира, неда мира и свакодневно пара ово чуло слуха одавно пренаслушано разноразних бљувотина. Не знам да ли сте и ви приметили како овдашњи плаћени медији, поготово ова гомила гована са Б92 савкога дана све више пласирају неки нови и новокомпоновани назив за Патријарха Српске Православне Цркве називајући га ПОГЛАВАРОМ?! Дигне ми се коса на глави сваки дан када чујем ту реч и много ми смета. Ееееј бре ... ПОГЛАВАР!!! Поред много лепе речи патријарх која се вековима уназад користила, они сада силом намећу ту римокатоличку флоскулу. На шта они то циљају?! Шта то раде, шта то покушавају?! Зашто нам дирају у оно најсветије што нам је тренутно једино остало не укаљано?! Зашто нам дирају у цркву? Да ли им је то постепени злочиначки план за покушај изједначавања јулијанског и грегоријанског календара?! Вуку ли то поново према ватикану као њихови предходници?! Који им је олош и сатана дао одрешене руке да раде тако нешто, и да раде такво једно недело и свесно блате име српског патријарха, намећући му нови придимак?! Народ је стиснут, потиштен и посрамљен. Више се и не обазире и ништа га не интересује. Каква се то апатија увукла у овај најпоноснији српски народ?! Људи ја не могу више, ја ћу да цркнем !!!  >Sad >Sad >Sad
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Kapetan Kuka - 01-28-2010, 04:39 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)