01-28-2010, 08:51 AM
И ја се дивим људима који имају добро памћење, ја се неких утакмица уопште не сећам, ко да имам црне рупе у глави... Мислим да је Пијанац поставио клип са утакмице Звезда-Реал 4-2. То ми је била мислим друга утакмица коју сам гледала. Сећам се да је било -15, ћале ми био на путу а маму сам на брзину смувала да идем и са неколико старијих другова буквално побегла и дошла на север , и чим смо ушли у ону масу више ми није било зима. Било је то незаборавно вече за мене , јест да нисам видела два гола јел сам више гледала око себе , него утакмицу...
Ја бих молила неког да постави клип са утакмице Звезда-Партизан 86/87 3-1, то ми је била прва утакмица коју сам као клинка гледала. Сећам се да смо већ у 20-ом минуту водили са 3-0, и онда је судија поништио гол Пиксију, после су партизани смањили . То је мислим била прва година Милкова како је прешао у партизане..
Интересантно да се ових утакмица сећам, а неких наредних година уопште....
Ја бих молила неког да постави клип са утакмице Звезда-Партизан 86/87 3-1, то ми је била прва утакмица коју сам као клинка гледала. Сећам се да смо већ у 20-ом минуту водили са 3-0, и онда је судија поништио гол Пиксију, после су партизани смањили . То је мислим била прва година Милкова како је прешао у партизане..
Интересантно да се ових утакмица сећам, а неких наредних година уопште....