Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=R4JqqT3slg0[/flash]  :o :o :o

Шта рећи за овакав потез за једног од водећих људи из власти (ако се водећим може назвати уопште). Има ли било каквог коментара на ово?! Да ли се човеком и православцем може назвати овакав човек који на литургији и устоличењу Патријарха Српке Православне Цркве одбије да узме нафору?! Па још хоће-неће и пренемаже се !!! Има ли даље?! Ја не могу чудом да се начудим, не улази ми никако у главу такво срамно понашање ''људи'' који нас представљају. Ништа им бре свето није !!! Ај што се сиротиње не боји, али како је пред Богом тако осилан и равнодушан?! Како ли ће му на истину једног дана доћи?!
Мада и сва та фарса коју је држава дозволила на медијима око избора патријарха је више него срамотна. Да смо држава као што нисмо, о томе јавно не би смело да се писне ни на електронским ни у штампаним гласилима, а не да по цео дан да се са тим Боже ми опрости, спрдају. Колико је то било узело маха и шта су све дозволили, само што се није десило да су и кладионице у листама објавиле квоте за избор новог Патријарха Српске Православне Цркве. Срамота је преблага реч за ово што праве од Србије и целокупног српског народа !!! Свакога дана каче нам нову карику срама и бесчашћа у свом проклетом ланцу који праве ево десет година !!! Ово све много боли !!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Kapetan Kuka - 01-27-2010, 03:09 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)