Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Видео записи старијих Звездиних утакмица
Брате кад помену тај 99. вечити дерби сетих се и ја гужве опасне, катастрофалне !!! Стајало се на ивицама степеника на трибини, једни преко других или наслоњани једни на друге, једва се дисало, поготово ми клинчарија. Да је било столица било би и прелома потколеница 100% Smile. Уђеш кроз тунел на трибину и то је то нема мрдања, нема даље. Код гола Крупниковића ниси могао ко човек да се радујеш и скачеш. Једино је остало да се врпољиш и да мало мрднеш и то је то  Smile. Тад се форсирала и она фора сссссссссс кад мурија са керовима истрчава на атлетску стазу  Smile (капирате на шта мислим). А са ким код сам причао и дан данас кад причам о том дербију, свако прича исту причу о кашњењу на утакмицу. Сви су на утакмицу каснили у самом поласку. То се ваљда тако намести или шта већ. Додуше тада сам био клинац и увек сам шибао по чуку и кусур времена раније ал тај дан сам опасно окаснио. Не само ја него изгледа и остали. Па чак и аутобус са нашим играчима. Као да је јуче било памтим сцену клупског аутобуса како се приближава стадиону, а Горан Ђоровић се држи за главу и не верује призору и гужви коју види на капијама стадиона. Ту ћу сцену памтити док сам жив. Јеботе живот какви су то дербији били, и сад се најежим док пишем !!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Видео записи старијих Звездиних утак - by Kapetan Kuka - 01-27-2010, 12:44 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)