01-24-2010, 11:52 AM
(01-24-2010, 10:49 AM)KizaLion link Wrote: Говнари који седе у Рукометном Савезу Србије треба да одговарају. Ко је довео ову будалу од селектора који не зна ништа о тактици и модерном рукомету. И још форсира Лапчевића у одбрани који је највећа рупа. И пивотмени су нам кршеви, уместо да играју Стојковић и Ратко Николић чиме се отвара простор за бекове.
Још не могу да смислим Лапчевића, да је вратио Кокира и Неђу Јовановића то би био врхунац.
...а тек крила....катастрофа!
Па онај Никчевић је имао 5:0 са крила против аустријанаца, Којић већ у најави има 2 искључења. Кад крену у контру они се сударају као аматери. Голмани (са изузетком Перића) не знају да избаце контру. Играмо рукомет који се играо пре 30 година. Није ми јасан селектор који на првој утакмици против Исланда уводи све играче које је повео, бекови не могу да се саставе у игри више од 2 минута. Уместо брзе игре, на контре - ми играмо тромо са циљем да се направи позиција за бекове за шут. Крила-нула најобичнија, пивоти не постоје (не знам да ли смо 2 гола дали са пивота)
И још нешто, пратим рукомет већ 20 година и за овог сеада никад у животу нисам чуо, није ми јасно одакле га бре извукоше, где је тај играо, кога је тренирао?
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,