01-12-2010, 07:13 PM
(01-12-2010, 02:00 PM)Капетан Кука link Wrote:али бојим се да се ствар не отргне контроли и да на ред не дође обавезно вакцинисање (сатанизација) !!! Да се без те јадне вакцине не може замислити живот у будућности. Да без ње не можеш прећи границу, да се без ње не можеш запослити да без вакцине не можеш примати плату и све остале нормалне ствари које прате нормалан живот једног нормалног човека !!! Да просто не можеш опстати без те вакцине. Страх ме је и то велика да та вакцина у будућности не постане (а чини ми се како ствари стоје да хоће) онај озлоглашени ђавољи и вражији жиг звери који ће нас гурнути у провалију човечанства !!! Да нас жигошу, да нам сатру и да нам затру име српско одавно им мрско !!! Али овог пута што се каже за вјек и вјекова, за сва времена !!!
Управо то!
Доћи ће такво време где ће нас на све начине терати, и уцењивати да примиш тај жиг!!! Као што сада не можете да упишете дете у школу, док не обави лекарски преглед, и после обавезна вакцинација од тетануса... тако ће и нама доћи да нећеш моћи у државном сектору, и великим приватним фирмама добити посао без те вакцинације.
Сповешће то врло лако..
Поставе свог човека на врх пирамиде, попут председника, премијера, и од њега налог почиње.. наређује се министрима, службеницима.. ко не прихвати, наћиће неког поганог изрода који ће да прихвати, а нудиће на то место добру плату, бенефиције и сл. Преко медија ће ширити дезинформације и лажи, тако да све то вешто упакују. Нећеш моћи извадити личну карту, а која је иначе потребна да било шта урадиш. Уцењиваће жене које затрудне да им то морају дати, и тако редом.. милиони начина ће наћи да велики део популације буде жигосан и да они имају контролу над нама!!!
Једино не знам да су 100.000 успели вакцинисати, можда им је то лажна информација, можда је то 15.000 а они надували 100.000 како би се ликови примили, и отишли уз образложење да је већ 100.000 вакцинисани?! :o
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![[Image: stopkrimifudbal.jpg]](http://i253.photobucket.com/albums/hh74/drvosec/stopkrimifudbal.jpg)