01-12-2010, 02:00 PM
И поред свих тих хорор прича о тој жалосној вакцини које круже у народу, није ми јасно да се опет толики број истог већ вакцинисао !!! Ако се не варам цифра је прешла 100.000 можда и више ?! Па сунце ти пољубим просто не верујем да је народу мозак толико попијен !!! За неповеровати је да је народ постао овца која добровољно иде на клање, или је једноставно нешто друго у питању и народ глуми хоће да буде различит од осталог света, да пркоси свима и тера контру. Или се праве луди или се праве мутави, трећа солуција не постоји !!! И причај против вакцине и џаба, и галами против вакцине и џаба, и пљуј вакцину и џаба, џаба, џаба ... узалуд све узалуд. Мени то не улази у главу никако !!! Ајде нека што се старији вакцинишу (мада и то не схватам) али да допусте да им децу вакцинишу, да им запрљају оно најсветије што треба да остане иза њих и што ће сутра славску свећу да пали, е то ми стварно никад јасно бити неће !!! Сва срећа па је то још увек један мали део народа али бојим се да се ствар не отргне контроли и да на ред не дође обавезно вакцинисање (сатанизација) !!! Да се без те јадне вакцине не може замислити живот у будућности. Да без ње не можеш прећи границу, да се без ње не можеш запослити да без вакцине не можеш примати плату и све остале нормалне ствари које прате нормалан живот једног нормалног човека !!! Да просто не можеш опстати без те вакцине. Страх ме је и то велика да та вакцина у будућности не постане (а чини ми се како ствари стоје да хоће) онај озлоглашени ђавољи и вражији жиг звери који ће нас гурнути у провалију човечанства !!! Да нас жигошу, да нам сатру и да нам затру име српско одавно им мрско !!! Али овог пута што се каже за вјек и вјекова, за сва времена !!!
Кокеза лопове !!!