Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Истина о свињском грипу
(01-11-2010, 10:26 AM)дрвосеча link Wrote:Можда се 3.000.000 планирало укупно увести, то не знам прецизно.. али за ових 300-400.000 су већ дате паре.

С киме год да сам причао а да је лекар или апотекар, нико ми није рекао, иди и вакциниши се. Нико.. а данас хвала Богу постоји нет, па не могу тако лако да се сакрију ове лажи и да нас жигошу као стоку.
није се планирало то,већ је потписан уговор за цифру од 3 милиона вакцина.Само што то фармацеутска компанија не може одједном толику цифру вакцина да испоручи,већ у етапама,али држава је већ потписала уговор за 3 милиона вакцина.То што тренутно има само 500.000 вакцина У земљи то је исто уговором одређено јер ко што рекох фармацеутска компанија не може одједном да испоручи све,да је могла ми би имали сигурно 3 милиона вакцина у земљи већ сад.

Quote:SRBIJA još može da otkaže deo kontingenta vakcina. Od tri miliona kupljenih, dosada je isporučeno manje od 500.000 doza vakcine. Iako se to javno negira, nadležni ipak razmišljaju da otkažu milion ugovorenih doza

али
Quote: Kon: Ne odustajemo od tri miliona doza!
Radna grupa za pandemiju sagledaće na današnjem sastanku dosadašnji obuhvat vakcinacije protiv novog virusa gripa A (H1N1). Iako se u javnosti već spekuliše da će Srbija odustati od kupovine milion i po doza, predsednik Radne grupe za pandemiju dr Predrag Kon kaže za Press da nikad neće odustati od Plana aktivnosti u kojem piše „tri miliona doza vakcina".
- Pravnici i ekonomisti koji odlučuju o tome koliko treba vakcina rade svoj posao na drugačiji način. Mi imamo zadatak da sprovedemo plan aktivnosti koji je napravljen da se zaštite životi i zdravlje stanovnika Srbije. U tom planu je tri miliona doza. Nećemo odustati od vakcinacije - rekao je dr Kon
Reply

Messages In This Thread
Одг: Истина о свињском грипу - by Skrimo - 01-12-2010, 10:00 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)