Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Истина о свињском грипу
У ударним вестима босанске ОБН телевизије, јуче је објављено (ако сам добро разумео) да је некаква европска комисија за лекове, тј. њен председник отворио истрагу о завери у вези са свињским грипом и вакцинама. Вест отприлике гласи да је тај лик рекао како постоји велика сумња да вакцина не помаже у лечењу свињског грипа, а да су њене последице по здравље могуће опасне, тачније , оптужио је светску здравствену организацију и министарства здравља појединих земаља да су целу причу око грипа надували и да иза свега стоје велике фармацеутске куће. Посебно је оптужио научнике тих фармацеутских компанија да су намерно раширили вирус и да га контролишу. Са друге стране, фармацеутске куће су подржале отварање истраге?!
...нисам баш најбоље испратио вест, али отприлике  иде овако како сам горе написао

Е сад, поента овога што пишем је да НИ НА ЈЕДНОЈ НАШОЈ ТЕЛЕВИЗИЈИ НИСАМ НАШАО ВЕСТ О ТОМЕ!!!

Напротив, емитују се вести о томе да је неки познати румунски глумац умро од последица свињског грипа и приказују се сцене чекања румуна испред болница да приме вакцину! Као, завладала хистерија јер су схватили да ако је тај глумац умро, онда то може да снађе сваког од њих, обичне грађане, па решили да се вакцинишу.
Истовремено се на нашој телевизији (телевизијама) емитују позиви епидемиолога и министра здравља, а како видим направљени су и нови спотови за продају вакцине у којима се деца злоупотребљавају.

Суштина је да ако нас министар здравља позива да верујемо (званичним) институција ове земље, мислим да би био ред да нас баш ОН обавести о томе да једна европска институција покренула истрагу.

Да не грешим душу, ова вест је објављена у неким нашим медијима, нпр. новостима, али онако успут :"Поводом најаве Савета Европе да ће бити покренута истрага којом би требало да буде утврђена истина о пандемији вируса новог грипа, др Кон каже:
- Јасно је да је једна оваква “епидемија сумњичавости” која је настала врло важна и да је неопходно да се то рашчисти. Чим се та сумња отклони, када те истраге дају своје резултате у некој следећој ситуацији, то више неће бити тема.
"
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?...ovi%20grip
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply

Messages In This Thread