Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
(01-09-2010, 05:33 PM)Звездаш link Wrote:[quote author=Skrimo link=topic=3734.msg74951#msg74951 date=1263039252]
да али вилотић је доста касније дошао и друга ствар није он испао из прве поставе доласком његовим,већ јер је имао пар слабих утакмица.
Колико се сећам Вилотић је играо већ у Прагу, није он претерано каснио.
Какве сад везе има пар слабих утакмица Савића ако игра због кумства?
Ниси једини који верује у ту причу о кумству, зато сам се ухватио за ту ствар, али чињенице су нешто друго. Након доласка Вилотића који је у овом тренутку бољи од Савића,  Савић је сео на клупу и није се наиграо у наставку првенства. Тако да приче да Пижон гура Савића због кумства су више него шупље, јер се ја нешто нисам нагледао Савића на терену. А реално није много лошији од Ђорђевића и Вилотића, значи да је Пижон могао да га гура, али су му играли најспремнији.
[/quote]па не знам ја нисам био поред Пижона кад је то овом рекао,али верујем да је истина.Сад можда је то у неком другом контектсту у некој форми зајебавања.Савић је почињао пар утакмица на почетку сезоне и играо је али био је несигуран што је сасвим нормално и није се показао баш најбоље,не мислим баш да не знам да је савић давао 10 аутоголова да би га пижон и даље форсирао па чак и да стоји прича о кумству.Само то што сам чуо је да је врањешу речено и пре припрема да савић има предност.Можда нема везе са причом о кумству,можда је Врањеш безобразнији или пргавији или не знам шта,али није онда ни до квалитета ако пре почетка припрема је тако речено.
Такође ако сам рекао да је то Пижон рекао Врањешу не значи да по томе би Савић требао да игра 90 минута све утакмице,већ ко што рекох да има предност у односу на Врањеша па макар то значила мизерна минутажа.Можда је Врањеш квалитетнији што не значи да би требао да игра у првих 11 али можда би требао да има Савићеву улогу и да улази са клупе и слично.
И просто не би да настављам полемику о овоме не би ни писао,него су спомињали безобразлук Врањеша што је изашао у јавност и само сам рекао оно што сам ја чуо,а верујем да је истина али ко зна можда и није.

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - by Skrimo - 01-09-2010, 05:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: