Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
Симке, хајде још једном ћу пробати али искрено нисам сигуран да има више сврхе објашњавати се...
(01-09-2010, 01:18 AM)Симке link Wrote:Наравно да ниједан појединац није изнад тренера а камоли изнад клуба, али и клуб и тај тренер морају испоштовати поједине играче.
Апсолутно не морају! Тај клуб га је довео а на тренеру је да одлучи да ли ће да игра или не. Пижон није дужан да испоштује никога осим да доноси победе том клубу и да селектира најбоље играче по његовом мишљењу. Ако се Врањеш не уклапа у ту слику онда молим лепо, довиђења и пријатно....
(01-09-2010, 01:18 AM)Симке link Wrote:И не , нисам направио погрешно поређење између њега и туторе, туторино "залагање"  нас је ове године коштало Европе.
Ово је тотално не потребно што си написао јер је тај исти Туторић жешће испљуван овде на форуму после текме са Славијом и сви смо се сложили да је он један од највећих криваца за катастрофалну игру само је требало мало више читати претходне постове. Да си исто тако прочитао пажљивије мој пост видео би да сам ја у својој реченици написао ”Туторић и поред очајне полу-сезоне...” тако да то није дискутабилно али поређење са Врањешом и те како јесте.
(01-09-2010, 01:18 AM)Симке link Wrote:Ја сам био на доста тренинга ове сезоне, и добро сам упознат са његовом борбеношћу и жељом. 
Када прочиташ пост од ”Звездаша” који како каже је био на тим истим тренинзима као и ти, убрзо се схвата да је Врањешово залагање на тим тренинзима јако релативно и очигледно дискутабилно. Е зато постоји тренер да процени да ли јесте или није...
(01-09-2010, 01:18 AM)Симке link Wrote:И молим вас , престаните да напушавате сваког ко напише нешто што се вама не свиђа. Не кажем ово због себе, доста људи чита ово. Неморате одговарати на ово, ако желите пошаљите пп .
Жалосно је што и даље мислиш да овде неко некога напушава. Па овај форум није направљен због нас тројице него да би привукао што више наших људи као и да би се прочитала разна мишљења али и кориговала нека размишљања јер нико нема ништа лично овде против тебе или против било ког члана форума. Ако ћеш се ти и даље осећати увређеним онда то на крају крајева постаје очигледно само твој проблем.
А то да ли требамо да шаљемо ово на како ти кажеш ”пп” то је ипак на људима који уређују форум да процене.

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - by CEBEP - 01-09-2010, 02:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: