Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
(01-08-2010, 02:07 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=Звездаш Делијa link=topic=3734.msg74916#msg74916 date=1262949387]
Огњен Врањеш иде у Напредак на позајмицу на 6 месеци.То је по мени одлично решење јер кад се врати биће много бољи.Он и Вилотић ће бити будући тандем снова!
Мораће он чудо да направи да би се поново вратио у Звезду. Његово понашање не приличи фудбалеру нашег клуба. Ни један играч не сме јавно да блати тренера ма какав он био, неки ред се мора знати!
[/quote]ево што ја знам о њему,сад не могу да кажем да је 100% тачно али верујем у то.
Кад је Пижон постављен за тренера реко је Врањешу јасно да он поред Савића неће моћи да игра,сад други су то повезали са тим да је Пижон кум малом Савићу.
Отуда и ти неки медијски иступи Врањеша и та нека нервоза,истурен је у други план и пре почетка припрема тако да није то баш тако да бољи играју како је представио Пижон да је једноставно лошији од осталих дефанзиваца и да зато не игра.
Ја лично га нисам видео како игра тј јесам пар пута али то је премало за неку оцену,можда и јесте лош а можда је добар,али чисто сумњам да ће из напретка се вратити у Звезду бар док је Пижон у Звезди и мислим да ће тек кад дефинитивно оде из Звезде се чути цела прича.

да поновим да нисам ни ја за то изношење прљавог веша у јавности,али баш зато и кажем јер Врањеш није изашао са овим горе што сам написао у јавност иако је могао и тако да прича и то би можда било много горе и по саму Звезду а поготово Пижона.И не заборавите да дечко није у Звезди пар месеци и слично већ мало дужи временски период он је у Звезди чини ми се можда мало јаче и од 2 године,а опет он је тек дал 89-90 годиште.

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - by Skrimo - 01-09-2010, 09:33 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)