01-06-2010, 01:26 PM
(01-06-2010, 12:35 PM)Мобилисан link Wrote: [quote author=дрвосеча link=topic=3673.msg74752#msg74752 date=1262465992]
Нису ни свесни колико бола и патње су нам донеле те чувене деведесете.
[/quote]
Веруј ми краљу да су нам много веће патње донеле ове ''демократске'' године после 2000. и да ће нам још много веће патње тек донети !!! И то патње несагледивих размера, бојим се погубних за овај напаћени српски народ. Деведесетих смо колико толико личили на земљу, јест да није било сјајно, био је рат и свашта се дешавало на овим нашим просторима, али смо бар имали своје ЈА, а ово данас се именом земље и државе никако не може назвати. Данас немамо свој интегритет ни као држава ни као народ. Окупирани смо територијално, духовно, морално, посрамљени смо, медијски угњетавани са свих страна и не живимо као нормалан народ иако сви то тако нажалост желе да преставе и представљају. Једном речју протекторат а не држава !!! Нећу да набрајам шта и како, Дрвосеча је довољно написао какво нам је јадно стање у држави, а то се све што је и нормално осликава и на омладину. Не кажем ни да су 90-те биле сјајне далеко од тога то никако, био је пакaо од живота али веруј ми да је много већи кривац за стање данашње омладине и читавог стања у земљи после двехиљадита изопачена деценија. А бојим се да ту није крај и да нас много болније ствари тек чекају и нека нам је Господ Бог упомоћ !!!
Кокеза лопове !!!