01-05-2010, 07:34 PM
Слажем се са тобом РСФ велика грешка би била продавање Перовића у овом тренутку. И продају Нинкова не могу да разумем,јер постоји велика могућност да овај момак заигра и за репрезентацију, и цена му сигурно може само бити већа у том случају,а и још је релативно млад.А по мени је ПАвле био најбољи наш играч протекле полусезоне.
А што се тиче Перовића лично за мене неопростива грешка би била његово продавање сада.Дечко има само 20 година,тек је наговестио да може бити заиста добар фудбалер у протеклој полусезони тако да се на пролеће могу очекивати још боље партије у Звездином дресу,и ако би га сад продали то би била кобна грешка.Не мора баш свака понуда која наиђе да буде окарактерисана као „понуда која се не одбија“.
Не могу и нећу овакве ствари да разумем па све и да је дуг 50 000 000 евра
А што се тиче Перовића лично за мене неопростива грешка би била његово продавање сада.Дечко има само 20 година,тек је наговестио да може бити заиста добар фудбалер у протеклој полусезони тако да се на пролеће могу очекивати још боље партије у Звездином дресу,и ако би га сад продали то би била кобна грешка.Не мора баш свака понуда која наиђе да буде окарактерисана као „понуда која се не одбија“.
Не могу и нећу овакве ствари да разумем па све и да је дуг 50 000 000 евра