01-04-2010, 02:30 PM
(This post was last modified: 01-04-2010, 02:46 PM by ЧИЧА КЕЖУЛТРА.)
(01-04-2010, 02:02 PM)Професионалац link Wrote:Има ли неко превод за "л' ултимо ултрас" ?ја мислим тебра да је то "ултрас до краја", али у фазону када све недаће прођу прођу,ја остаћу само ултрас...мада када се убаци у било који преводилац добије се "последњи ултрас"...ал ево другар са италијанског каже да се може рећи и "до последњег ултраса"...
моје мишљење је да је мој превод најбољи,мада нисам сигуран...
а да се само надовежем за нову годину....и Божић...
и нама Божић пада 25. по нашем календару као и католицима по њиховом,само што су они мало претумбали и јавило се 14 дана разлике...уз све промјене које су увели у цркви,ово је једна од њих...
дакле ПРАВОСЛАВНИ Божић је 25. децембра по нашем календару,тј 7. по овом новом...а Нова година која је по новом 14 јануар је по старом 1. јануар...кратко и јасно...
ал опет ако би гледали реално нама сада није 2009. већ 7516. ал ајде када смо толико загризли у ту лажну "јевропу" и одмакли се од предака...не видим и због чега сада да халабучимо око ове или оне нове године... за мене је 14. по новом моја нова годинаи тада ми је 1. јануар......ал попијем и коју за ову међнародну