Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
(12-27-2009, 10:48 AM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=aljosa95 link=topic=3734.msg74596#msg74596 date=1261907051]
evo dodjose djordjevic i mugosa,a izgleda i jeremic ce,bogami ti nisu neka pojacanja!!! :-\
А ти си као упознат са њиховим квалитетима? Ти си пре почетка сезоне знао какави су Лекић, Вилотич, Каду, Савио...?
[/quote]
па ја нисам упознат са њиховим квалитетама али видим гдје су играли.1.мугоша-борац а ни тамо није увијек био стандардан,2.ђорђевић-нови пазар 2 лига3.микић ајде и нешто је добар,4.јеремић е кад смо код овога момка скидам капу јер видим да га је водила бенфика па вјероватно има квалитета5.трифуновић,26 година све говори сада се траже млади играчи нико ти неће старог па ако ти и неваља купе га нпр.томовић.а што се тиче ових сада знао сам да су вилотић и каду добри играчи 100%. ето толико од мене пријатељу ЦЗБГ!!!!!!!!!!!!!

ево аџић спомиње некаквог рељића из рудара из пљевља,зна ли ико какав је то играч???

СЕВЕР ЕДИТ:
1. Не набијај поруке и не пиши поруку за поруком. Увек можеш да измениш или додаш оно што си хтео накнадно.
2. Будеш ли још једном било ког играча називао ”балваном” у овом случају Лекића и Савиа, летећеш одавде пре него што си се и уписао. Та реченица ти је избрисана.

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - by aljosa95 - 12-30-2009, 05:34 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)