12-30-2009, 05:00 PM
(12-30-2009, 09:01 AM)Рођак са Севера link Wrote:Ово је све од појачања за ову сезону, још је остало да се "финализирају преговори" око нападача Милоша Трифуновића из Јавора.Пижону и играчима требају добре и радне припреме ван било каквих притисака. Пижон је и изјавио после задње јесење текме да га сада пусте да ради на миру са играчима. О квалитетима играча који су доведени нећу да причам али је чињеница да ако и 2 играча одскоче и играју као већина ове сезоне направљен је одличан посао. Охрабрује и то што ћемо коначно после не знам ни сам колико година и сезона отићи на припреме са свим појачањима тако да ни један играч неће прескочити припреме и прикључити се екипи накнадно.
Ускоро се очекује и потис највећег појачања ГЕНЕРАЛНОГ СПОНЗОРА.
Сад је све на Пижону и играчима да изгурају започето до краја првенства па макар све добијали 1:0 до краја са 10 задњих везних,зихерашки како год.
(12-30-2009, 01:24 PM)Ђенерал link Wrote:Не могу да схватим што доводе овог Трифуновића, дечко је просечан ЈСЛ играч, а још је и Гробар! :-\ Такође, са позајмице из Сопота је враћен Рељић, а имамо и Субашића, као и Тричковског на позајмици.Најбитније је да он игра како треба и да терорише остале тимове. Не буде ли играо добро код Пижона неће проћи па макар му сви навијали за Звезду од чукун деде па до њега самог.
Субашић и Тричковски апсолутно ништа нису показали када су имали шансу и ја чисто сумњам да Пижон рачуна на њих двојицу.