Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Што се тиче протекле полусезоне  мени лично су прихватљиви  резултати наше Звезде у глобалу, нисам нешто презадовољан ,највише због неких срамних партија у Европи као против Динама из Тбилисија и Славије у гостима (са скандалозном формацијом у којој Звезда никада више не сме да игра, па ни против Реала), али ипак оно што највише боли је пораз од гробара на Маракани ,опет пораз од партизана  који полако прераста у традицију која није ни мало пријатна, и која мора што пре да се прекине. Некако, влада утисак, да је ова јесења титула плод праве мотивације наших играча на оним тзв. малим утакмицама против мање атрактивних ривала у нашој лиги. И ја бих се сложио са тим. Велики удео у томе имамо и ми навијачи који смо долазили у пристојном броју на Маракану и против мање атрактивних ривала, а притом пунили смо стадионе широм земље ,тако да смо нашим играчима пружали велику подршку у сваком мечу и давали им мотива .Тако од сад увек треба да буде.Једино је можда заказала посета на карабурми против Бск-а али добро,исправићемо на пролеће ако Бог да. На реду је зимска пауза која ће послужити и играчима и нама да напунимо батерије и да дочекамо пролећни део пуни енергије.
На пролеће, остаје нам задатак да још боље радимо на овој акцији мобилизације ,да побољшамо посету на Северу, али и на истоку и западу, јер реално звездаши којима су омиљене трибине исток и запад су ипак заказали у добром делу мечева протекле полусезоне ,па се надам да ће у пролећном делу долазити у доста већем броју на ове две трибине.
Од када пратим Звезду први пут сам задовољан радом управе и односом управе клуба према Звезди. Маркетинг је најзад добар,председник Звездаш коме су интереси клуба примарни,потпарол прави човек на правом месту, свака част људи наставите тако.
СВИ У ЈЕДАН ФРОНТ ТО ЈЕ СПАС ЗА ЗВЕЗДУ!!!!!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Darko - 12-14-2009, 04:33 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)