Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
Скоро никада не цитирам овај сајт, али морао сам јер натрчах на следећу вест:

Рамбо Петковић долази у Звезду?

Саветник председника ФК Црвена звезде Миодраг Антонијевић каже за „Вечерње новости“ да ће Дејан Рамбо Петковић каријеру завршити у Звезди.

“Нема разлога да кријемо, Дејан Рамбо Петковић ће појачати Црвену звезду. Спортски директор Аџић и ја причали смо са њим и он је чврсто одлучио да каријеру заврши на ‘Маракани’. Да ли ће доћи већ ове зиме или тек на лето, одлучиће он сам због својих обавеза и обећања датих Фламенгу”, изјавио је Антонијевић за “Новости”.

Антонијевић је задовољан јесењом полусезоном, пошто је Звезда прва на табели.

“Показали смо још једном да нисмо претили ‘празним пушкама’ у изборној кампањи. Пуно нам је срце због јесени коју су обележили веома добра игра, одлични резултати на домаћој сцени и велико јединство у клубу због више покушаја дестабилизације са странеРекли смо да ћемо бити успешнији од Партизана и ту лекцију смо им очитали“

Саветник председник додаје да неће бити много одлазака из Звезде.

“Ја могу само да потврдим да распродаје неће бити. Задржаћемо сигурно костур екипе, продаћемо, али не по сваку цену, Нинкова и Перовића, можда Богдановића, али на та и друга питања у вези са спортским делом одговоре ће вам дати Аџић. Руководству је битно да се овај прогресивни тренд враћања Црвене звезде ка европским висинама настави и да резултати на многим пољима оправдавају нашу политику и потезе које правимо. Сви смо ми Звезда”.

Играчи Црвене звезде од понедељка су на одмору, све до 9. јануара, кад је тренер Петровић заказао почетак припрема чија ће се финализација одржати у Анталији од 1. до 16. фебрауара.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.ph..._id=398080

Намерно сам подебљао кога ће продати... Перовића??????!!!  Sad ??? :o

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!! - by Red Star Forever - 12-13-2009, 10:22 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)