12-13-2009, 01:03 AM
Уф лепо је било бити на Северу јуче.Бројност задовољавајућа,ако се узме у обзир заиста врло, врло хладно време(ја сам се лично смрзао као пичка а навијао сам током целог меча,како ли је било онима на западу и истоку),скоро пун Север сигурно око 10 000 људи, плус солидно попуњени запад,док је на истоку било око 1000 људи. Заиста постоје много ствари који се могу издвојити. Све нас је дочекала парола окачена -20 година смо те волели- а доле је писало, касније сам сазнао, -најбоље што смо умели-, заиста сјајна парола и погађа у центар.Почетак текме и хиљаде шалова подигнуто у вис и сви ко један онако из срца -Добро знај да увек ту сам ја-, па после по зими киши сунцу снегу или кошави неколико пута понављање и апсолутно сви скачу у трансу током ове песме.Примамо гол опет у трансу цео Север грми Звезда ми је све, то је вероватно ове из Суботице и пресекло (оно људи дају гол, погледају на Север оно 10 000 људи скаче и грми као један Звезда ми је све) па им је Звезда касније после наше помоћи лако напунила мрежу до врха а могла је дати још бар 5 голова. ПА онда касније скандирања, Када Звездо играш ти, најежим се када се сетим и сада. Прво полувреме генерално сјајно је било, нешто слично као против гробља.А На полувремену поздрављен Рамбовић Петко
или ти Дејан Рамбо Петковић, прима Звездин дрес на дар и уз грмљавину Севера обуци га, наравно да га је обукао, Рамбо мајсторе. Друго полувреме отвара се сјајним кореом сачињеним од балона фотографијама и многобројним барјацима и све то праћено уз пуне трибине лудих навијача. У другом полувремену примећује се мали пад али то је било и разумљиво ,једноставно врло је тешко певати и вртети онај велики барјак у исто време. МЕђутим и друго полувреме може добити прелазну оцену јер су опет неке песме заиста отпеване сјајно.НА крају поздрављају се играчи, који се касније и враћају на бис што се каже отпоздрављају нам
НА МАРАКАНИ ОПЕТ ПЕСМА СТАРА. . . наставак знате сви

НА МАРАКАНИ ОПЕТ ПЕСМА СТАРА. . . наставак знате сви