07-09-2003, 09:36 PM
Kada sam krenuo u ovu temu, da ispunimo ove vrele letnje dane bez fudbala i navijanja, ni sanjao nisam koliko toga ima, pa to jedan covek sam tesko da moze da upamti... :rofl
Cekaj, sta je njima bio Bobetko u klubu? Ili je to bio neko drugi, znam da je osim Tukija
jos jedan visoki hrvatski duznosnik
bio nesto u FK Partizanke, ali ne mogu tacno i jasno da se setim toga...
E sad, lepo je moj prijatelj Vucko
sa nekih drugih topica, primetio, njihov I tim u nekim sezonama tesko da je mogao jedno peceno prase da pojede... 
Evo jednog malo starijeg blama, vezano je za njihovu seosku ekipu iz Padinjaka i C*****. Dakle, nasa ekipa sa NBG-a napravi zastavu Destroyers. Sledeci derbi nakon toga, pojavljuje se zastava na jugu, smesna do bola, gotovo krpa, Destroyers - Padinjak.
Mislim da im se ceo Sever odvaljivao od smeha... :rofl
Seca li se onih njihovih marama PFC - Jugobicikl koje su imali na finalu kupa protiv Veleza kada smo mi dosli da bodrimo omladince u njihovom finalu...
A imena grupa, recimo u mom kraju grupa se nazvala The Necrophiles :rofl :rofl :rofl Toni zna o cemu pricam i o kojim likovima...
A pesme, ajmo malo o tome:
Tito, partija - crno bela armija... :rofl :rofl
Ajde da vidimo ko zna bolju?
Meni je u novije vreme hit glupost uz Ej Pjano, ona: Kad si bila mala Zvezdo...
:rofl :rofl :rofl
poz,
budimir
Cekaj, sta je njima bio Bobetko u klubu? Ili je to bio neko drugi, znam da je osim Tukija

E sad, lepo je moj prijatelj Vucko

Evo jednog malo starijeg blama, vezano je za njihovu seosku ekipu iz Padinjaka i C*****. Dakle, nasa ekipa sa NBG-a napravi zastavu Destroyers. Sledeci derbi nakon toga, pojavljuje se zastava na jugu, smesna do bola, gotovo krpa, Destroyers - Padinjak.

Seca li se onih njihovih marama PFC - Jugobicikl koje su imali na finalu kupa protiv Veleza kada smo mi dosli da bodrimo omladince u njihovom finalu...

A imena grupa, recimo u mom kraju grupa se nazvala The Necrophiles :rofl :rofl :rofl Toni zna o cemu pricam i o kojim likovima...

A pesme, ajmo malo o tome:
Tito, partija - crno bela armija... :rofl :rofl
Ajde da vidimo ko zna bolju?
Meni je u novije vreme hit glupost uz Ej Pjano, ona: Kad si bila mala Zvezdo...
:rofl :rofl :rofl
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!