12-10-2009, 04:02 PM
Грозница суботње вечери !!!!
Може се слободно тако назвати оно што осећамо ових дана и оно што нас очекује у суботу !!!Али ова субота неће бити у режији Џон Траволте и диска,већ у режији СЕВЕРА и ДЕЛИЈА !!!Сложићете се сви,да одавно се није направила оволико позитивна атмосфера пред неку утакмицу,као што је ова суботња !!!Разлог томе је што за наше појмове,давно је била 2007,освојена титула и карневал до Калемегдана !!! Људи су се ужелели праве радости,онога због чега идемо на утакмице,један од разлога зашто волимо Црвену Звезду,а то су титуле !!!Стварно ''преоптерећен'' је интернет ових дана од еуфорије која се осећа међу свим ЗВЕЗДАШИМА и ДЕЛИЈАМА !!!И мислим да је све ово што смо до сад направили веома добро и да ће СЕВЕР као и током читаве сезоне бити пун,али сем бројности,да ћемо отићи и корак напред што се тиче самог амбијента,атмосфере !!!Браво и за Делије са Делије.нет форума јер је и оданде покренута огромна количина најпозитивнијег лудила које нас очекује у суботу !!!Ако могу само да апелујем на све оне који ће да дођу у навијају свих 90(а сигуран сам да је таквих много ;D) ,па што да не и 120 минута ,да уђу бар 30-45 минута раније,заузму места у епицентру лудила !!!Знам да многи имају нека своја места на СЕВЕРУ,неки су са стране са својим екипама,иако навијају 90 минута !!!Ајде сад,за ову утакмицу да станемо у коп,да буквално сви који будемо тамо да певамо и да оправдамо назив ЕПИЦЕНТАР ЛУДИЛА !!!!Немојте да вас је било шта срамота или тешко,ако око вас буде неко ко не пева,мало га гурни,дери му се на уво ;D, и они ће се прикључити,или ће напокон схватити да им ту није место !!! Понесите шалове,папириће,ролне,.... и видимо се много пре утакмице на СЕВЕРу,у ЕПИЦЕНТРУ ЛУДИЛА !!!!!
ПОБЕДА ЖЕЉА НАША,ТИТУЛА РАДОСТ НАША,.... !!!!!!!

ПОБЕДА ЖЕЉА НАША,ТИТУЛА РАДОСТ НАША,.... !!!!!!!