Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Ево да и ја кажем реч-две...

Након пораза у вечитом дербију одмах су кренули коментари у новинама како се Звезда обрукала,како нас је Партизан понизио и како су доказали да су бољи.Наравно,једва су чекали и да напишу како су силни скаути великих клубова отишли са нашег стадиона разочарани оним што су видели,а сад и како је Пижон остварио разочаравајуће резултате и како му прети отказ.Е сад ви мени реците,како би сте се осећали у таквој ситуацији?Ставите се на место Пижона или било ког играча.Како се осећате кад након 11 победа у 12 утакмица прочитате у новинама да је све то узалуд и да сте разочарали,да је све пало у воду за само 90 минута?Није лако,зар не?А како се тек осећате кад одете на сајт б92 или спортал.рс и прочитате коментаре на вести таквог садржаја.Гомила гробара која је једва чекала прилику да нас испрозива,прљави новинари који ионако хоће само да нашкоде и као шлаг на торту Звездаши који пљују играче,тренера,управу....Не знам за вас,али ја бих се на њиховом месту осетио као најобичније говно(извињавам се на простом говору).
И како се осећате кад на вама постоји притисак да победите БСК на рупчастом,попуцалом,блатњавом терену,са гомилом новинара,гробара и "разочараних Звездаша" који вам дишу за вратом и чекају да направите најситнију грешку која Звезду може да кошта победе и целе сезоне.Погледајте поново снимак Јевтићевог гола и његово радовање.Покушајте да доживите те емоције као он.Као и већини нас са Севера,и њему је пао огроман камен са срца.Е,ал ту је онда семафор да вас подсети да је остало још 20 минута до краја и да не смете да примите гол.Да сте ви на терену,да ли би нападали нон-стоп,играли "лепо за око,нападачки,допадљиво"(као што већина вас кука) или бисте гинули у казненом простору за сваку лопту дрхтајући од страха да једна случајно не заврши у нашој мрежи?Када се запитате да ли су играчи,тренер и управа нормални,ставите се у њихов положај,све ће вам бити јасније.

Толико од мене.
НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА - НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Тони92 - 12-08-2009, 11:00 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)