Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Понавља се да се после сваке лоше утакмице прозива Пижон, а после добре хвали. Када Богдановић и Нинков играју добро то је његова заслуга, а реално и јесте, а када изгубимо због једног доброг потеза Клеа, који нема везе са њиховом тактиком, онда је опет Пижон крив. Треба се подсетити писања пре почетка сезоне када би свако од нас прихватио оберучке садашњу ситуацију на табели, и поред пораза у дербију и испадања од Славије у купу уефа. Не знам који би тренер боље прошао са овим тимом, где смо танки на неколико позиција, а играчи скупљени како су скупљени. Скоро комплетно нов тим. Једино што му ја замерам је тврдоглавост приликом форсирања Туторића и Павловића на почетку сезоне. Да није то радио можда би и прошли Славију. Вероватно би лоше прошли у Европи, али би напунили стадион три пута, имали већих шанси да нађемо спонзора, брже се дигли из коме у коју смо упали прошле сезоне. Плус што је човек Звездина легенда, која цени праве вредности, а и да попије отказ не би се цимао око исплате остатка по уговору. Ја нисам задовољан када играмо 6-3-1, али нисмо ни ми више она Звезда од пре неколико година. Уосталом, видећемо да ли ће и како клуб да се појача на зиму, јер тешко можемо са овим фондом играча да е надамо титули.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Woodoo - 12-07-2009, 12:55 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)