Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Само би да додам своје скромно мишљење о причи око тренера... Још кад је доведен Пижон, иако легенда клуба и велики Звездаш, нисам био пресрећан нити имам високо мишљење о његовим тренерским квалитетима... Али на основу ранијег рада и ове полусезоне, може се укратко описати његов рад - начин рада... Пре свега, одличан је човек за стварање младих играча (мада му се и ту може приговорити, јер је он отерао Мисимовића у Босну), и међу бољим играчима давао је шансу младима... Што се тиче игре на резултат, тј. за бодове, и ту је у овој полусезони био доста добар... Тактика, па у већини случајева је доносила резултате...

Е сад, да се вратимо на почетак сезоне... Лукић је најавио борбу за један трофеј (куп, наравно) и друго место у првенству... Сви смо се смејали квалитетима играча и рекли да се од гована пита не прави... А онда једна историјска утакамица на Маракани и преокрет који нас одводи пред врата групног такмичења Уефа купа... Па опет гомила тесних победа и не баш претерано лепе игре... Па онда и по која за око лепа утакмица и убедљива победа... А игра, па у најмању руку препознатљива, нападачка, онако како би Звезда морала да игра... Не можеш увек да даш противнику3,4 комада...

И сад кад треба да освојимо јесењу титулу, кад смо остварили све оно чему се ни у сну нисмо надали (сетите се где смо били летос), пљујемо Пижона што је победио бск са одбрамбеном тактиком у последњих десет минута... Па шта би ми људи? Хоћете да играмо ко Барса? Па не може, немамо такве играче, зар не констатовасмо још на почетку да су сви везаре, сад одједном сви су звезде а Пижон нема појма... Мислим да пренагљујемо... Нама фали још добрих играча, а ако тада буде несупеха, е то ће бити моменат када треба да терамо тренера, ко год он био, па макар и четврта Звездина звезда!!!

Што се тиче увођења Туторића, па и ја сам попиздео као и сви ви, али кад сам сео и мало проанализирао, закључујем следеће,  сетите се тог играча од пре пар година, многи од данашњих су могли само копачке да му чисте... Сигуран сам да оне грешке против Славије не могу да му се понове, а и Пижон га је вероватно убацио са том идејом, и наравно да својим искуством помогне клинцима на терену да задрже предност од једног гола... Јер реално и да смо кренули у напад, по оном терену, Лекић и Перовић још два дана не би дали гол (само су падали и клизали се, Перке је и промашио зицер), а на контру би нам бск сигурно и увалио гол или два...

Тако да не треба пренагљивати... Само се сетите свега, премотајте филм, схватићете да ако победимо у суботу, да ћемо остварити невиђен и непланиран успех за ову екипу и руководство... Премашићемо све што смо планирали и зацртали за ову (полу)сезону...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Red Star Forever - 12-06-2009, 10:25 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)