Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
(12-01-2009, 09:16 AM)Red Star Forever link Wrote:Другари... Не би се ја радовао нити прижељкивао хапшења и кажњавања гробара...

Апсолутно се слажем са овим! Није у реду призивати затворске казне за противничке навијаче, без обзира ко они били и како се понашали. У принципу није наша брига ни колику ће казну добити Партизан. Наше је да бринемо како Звезда да се заштити од неправде. А неправда је да Звезда одговара за испаде навијача у гостујућем сектору.

(12-01-2009, 04:38 PM)CEBEP link Wrote:Када су се позиције у ФСС намештале за толета пакистанца и његову камарилу, ми смо имали великих проблема у клубу а тадашња управа није апсолутно ништа радила на плану лобирања. Пакистанцима је био отворен пут да у савезу раде шта хоће и постављају кога хоће. Зато нам се сада све ово и враћа. У задње две године изгубили смо не само на плану резултата него и на плану утицаја нашег клуба у ФСС. Када су се улоге делиле ми нисмо били на часу.....

И ово је велика истина. О томе смо причали још кад су нас судије срамно подкрадале прошле сезоне.

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Pijanac - 12-01-2009, 05:29 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)