Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Гледам и не верујем !!! Али још ме је више заболела чињеница, тачније пропагирања бајрама на јавном сервису Србије тј. државној телевизији !!! Слажем се ја помени тај бајрам у две реченице нема проблема, али да дробиш 5-6 минута о бајраму, меки и медини и њиховом хаџилуку ... па кога то овде интересује, кога ви зајебавате бре !!! Још је и болније,лицемерније и безобразније позивање муфтије,имама незнам ни шта је, на пријатељске и комшијске односе са Хришћанима Православцима. Па како се господине муфтијо (претходни и садашњи) и ви муслимани, бошњаци шта год да сте не сетисте пријатељства и комшијских односа у Кравицама,Подрињу,Вишеграду,Горажду,Фочи,Сарајеву,Озрену и осталим српским селима и градовима по Републици Српској и босни када сте за време тог истог бајрама као највеће курве витлали ханџарима и масакрирали децу у колевкама и старе и немоћне. Него сад после ''јуначких похода'' и покоља (заједно са вашом браћом усташама) позивате на мир, комшијске односе и неко ново братство и јединство са вама ''небраћом''. Е посерем вам се ја на то братство и јединство и старо и ново!!!
А јуче гледам луди, и као и увек лаковерни српски народ пред бајракли џамијом, навалио на бајрамску трпезу са месиштем и туфахијама у сред Великог Божићног поста.
Немојте погрешно да ме схватите, стварно не мрзим (СРПСКИ НАРОД НИКАДА МРЗЕО НИЈЕ ... ДРУГИ СУ НАС МРЗЕЛИ И МРЗЕ НАС И ДАЉЕ), нити позивам на верску или било коју другу мржњу, јер није у духу српског народа и поготово не у време Великог Часног Поста, али ово је стварно један велики безобразлук, лицемерје и прст у око целом српском народу, нарочито од стране државне телевизије (ако се може тако назвати), и то још све поред изјаве овог церића који позива на ново османлијско царство, и између редова прикривене џихаде !!! Брука и срамота ето !!! Стиди се земљо моја !!! Стиди се најпоноснији народе српски шта си дочекао, шта су ти слуге и белосветске спонзоруше наметнуле и наредиле да радиш зарад европе, путовања и шенгенских листи !!!
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by Kapetan Kuka - 12-01-2009, 04:11 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)