12-01-2009, 03:37 PM
(12-01-2009, 03:23 PM)дрвосеча link Wrote:[quote author=Ђенерал link=topic=2632.msg73412#msg73412 date=1259597421]
Чак ме је један лик питао цитирам :''Шта мислиш дал ће вечерас бити Делија у Пиониру?'' Ја кажем да неће јер бојкот још траје, а он мени каже: ''Видећеш да ће бити, читао сам да их Штимац звао (преко новина), какав бре бојкот.'' А лик иначе иде редовно на текме...
Не ради се ту само о Штимцу.. он је пролазан лик.
Ради се о великој жељи људи да дођу и да навијају, да се направи оно што смо некада имали. Летос сам само био посматрач на 1 утакмици у Пиониру, када смо добили гробље за 2:2 у плеј офу. Не знам јел ко од вас био.. али оно није занемарљива ствар са наше стране.. Видео сам неке, које иначе виђам на Маракани. Био сам заправо несрећан, јер наше време одлази у неповрат.
[/quote]
Потпуно се слажем са тобом, и ја мислим да би ефектније било да долазимо организовано на КК и да их терамо као што смо и Фк пролетос. Овако баш их брига за бојкот, буде 3-4000 сваки пут и то је то...Никад тако неће отићи. Још ако ове године освоје неки трофеј, а сигурна сам да хоће јер је гробље брука лоше, онда тек неће ни размишљати о одласку. И џаба бојкот....