12-01-2009, 09:16 AM
Другари... Не би се ја радовао нити прижељкивао хапшења и кажњавања гробара... И ми смо навијачи, и нама такве ствари могу да се десе... Мада, реално, све мање се на Северу појављују глупости типа чупање столица, паљење, дивљање без разлога, и то је део приче о јачању свести међу Делијама... Наши противници нису столице, већ навијачи противничких клубова... Елем, кажем не треба се радовати туђој несрећи... Видели сте и сами нашу величину током посртања фк патуљка у уефа такмичењима и у превирањима у њиховој управи... Нити смо се радовали, нити нас је занимало, док су они прошле сезоне пенили од среће због свега што нам се дешавало...
У сваком случају, не бих истицао то шта су они радили, него то шта смо ми и наш клуб урадили и да ли је то за било какву казну... Клуб не заслужује ни динар да да лоповском савезу везано за организацију утакмице...
У сваком случају, не бих истицао то шта су они радили, него то шта смо ми и наш клуб урадили и да ли је то за било какву казну... Клуб не заслужује ни динар да да лоповском савезу везано за организацију утакмице...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "