Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Имам осећај да што смо ми бољи,да што више поштујемо законе,да све више власт хоће да нас казни и само чека грешку !Е нажалост ту грешку смо сами направили са том пиротехником,која је била непотребна !Већ 2,3 месеца није упаљена ни једна једина бакља,па није морало ни сад,али неко није могао без тога!А знало се добро да ће стока  да има бакљаду и уместо да их пустимо да сами себи ископају раку,ми смо морали са неколико бакљи да упаднемо у исту !!!Међутим и да керови нису нашли то што кажу да су нашли и да није упаљено неколико бакљи на СЕВЕРУ,Звезду би и даље гонили и покушали да је линчују !Ја неразумем зашто се плаћају редарске службе,која је њихова сврха на утакмицама,кад ништа нису у стању да спрече и да ураде!?Стоје тако немо,блеје поред атлетске стазе и шатро нешто снимају,али све је то керов ку... !!Ту редарску службу укинути подхитно и на њигово место поставити особе(службе) које су квалификоване и способне да се носе са овакивм стварима на стадионима(ако такве службе постоје)!Читам да ће бити поднете пријаве против 20-ак навијача јер су кидали и палили столице !А покидано је и спаљено око 5 хиљада столица !!!!Знамо сви да је само у научној фантастици могуће да 20-ак људи покида и запали толики број столица !Шта је са осталим изгредницима!!!!???Господо из савеза и владе,ви који причате о Енглескоим законима,тамо би овакве ствари биле решене у једном дану !У једном дану би се ИДЕНТИФИКОВАЛО 5000 хулигана и у истом дану биле поднете кривичне пријаве!У наредних месец дана,99 % тих истих хулигана би одлежало своје казне или платили штету коју су направили !А шта је код нас ? Казнићемо организатора,јер су на његов стадион унешене бакље,казнићемо њих 20-ак,случајно одабраних из масе изгредника,неколико њих ће да плати казну и то је то !!!Е због тога нам је све овако како је !!!И фудбал и лига и друштво,политика,скупштина,... јер  се све решава на начин који је могућ јединмо у Србији !Ако нас казне неће бити први пут,преживећемо и то,али никако не могу да казне нас и говна са јна истом мером  :-[ Значи ако ми не дај Боже добијемо једну утакмицу играња пред празним стадионом(што се искрено надам неће десити),онда они требју да добију 5 !!!!!Једино тако донекле ће правда бити задовољена !!!!И чим се установи колика је штета направљена,одма треба тражити преко фудбалског савеза,заједнице прволигаша и осталих институција да говнари из хумске ОДМАХ плате !!!!Да се не деси ко пре 2 године кад су још већу штету направили,а дуг не знам ни да ли су икад исплатили !!!!

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by Храбро срце - 12-01-2009, 02:34 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)