11-30-2009, 04:56 PM
па јеси у праву...праве они добру атмосферу али потписујем да би и ми могли да направимо исту ако не и бољу иако се већ дуго, дуго није организовано ишло на КК...они се доста хвале тим бројкама(21,22 000) а на утакмици пре Олимпијакоса имали су мање од 6 000...6 000 на фудбалу...дакле 12 000...толико их има реално(максимално).арену су напунили јер су за ту утакмицу долазили људи из целе србије, споредних земаља итд...могу да потпишем да би ми могли да напунимо 2 арене када би се све одвијало на прави начин!
ја бих више од свега волео да се прекине бојкот КК јер сам један део живота провео тренирајући тај спорт ал сам увек поштовао одлуку трибине(аико сам ишао пар пута са девојком наравно не да навијам него да гледам кошарку).боже здравља кренућемо ми опет да пратимо КК...кад се само сетим утакмице са Реалом и победе од 20 разлике пре пар година...крв ми се следи!
ја бих више од свега волео да се прекине бојкот КК јер сам један део живота провео тренирајући тај спорт ал сам увек поштовао одлуку трибине(аико сам ишао пар пута са девојком наравно не да навијам него да гледам кошарку).боже здравља кренућемо ми опет да пратимо КК...кад се само сетим утакмице са Реалом и победе од 20 разлике пре пар година...крв ми се следи!