Слажем се да они (али и новинари) Евролигу користе као главни аргумент њиховог доброг навијања, али реално гледано и стварају добру атмосферу, која је, да се не лажемо, сигурно помогла партизану да у последњих сезону-две оствари резултате какве јесте... Него, мени је у очи упала једна друга, много битнија, чињеница. Наиме, приметио сам да партизановци, дакле обични симпатизери, много боље знају њихове навијачке песме, него звездаши... једноствано, људи који не иду на текме и које навијање не интаресује опет знају песме... мислим да је главна заслуга за то лежи управо у утакмицама евролиге, која се стално преносе и на којима се много боље чује навијање и речи песама, него на фудбалским преносима. Стварно имам ђутуре ортака паризановаца који знају најосновније песме, док то са звездашима није случај...
И још једна ствар, мислим да резултати целокупног спортског друштва, пре свега кошаркашког клуба, дебело утичу и на нашу мобилизацију (поготово везано за исток и запад) јер уколико је добра ситуација у осталим спортовима, то ће утицати на симпатизере, који ће активније кренути на утакмице, па самим тим и на фудбал. И такође, ја лично ПОТПУНО подржавам бојкот КК-а, али има много Делија који су почели од скора пратити дешавања на тибини и долазити на текме, а којима апсолутно нису јасни разлози бојкота. Чак ме је један лик питао цитирам :''Шта мислиш дал ће вечерас бити Делија у Пиониру?'' Ја кажем да неће јер бојкот још траје, а он мени каже: ''Видећеш да ће бити, читао сам да их Штимац звао (преко новина), какав бре бојкот.'' А лик иначе иде редовно на текме...
:-\
И још једна ствар, мислим да резултати целокупног спортског друштва, пре свега кошаркашког клуба, дебело утичу и на нашу мобилизацију (поготово везано за исток и запад) јер уколико је добра ситуација у осталим спортовима, то ће утицати на симпатизере, који ће активније кренути на утакмице, па самим тим и на фудбал. И такође, ја лично ПОТПУНО подржавам бојкот КК-а, али има много Делија који су почели од скора пратити дешавања на тибини и долазити на текме, а којима апсолутно нису јасни разлози бојкота. Чак ме је један лик питао цитирам :''Шта мислиш дал ће вечерас бити Делија у Пиониру?'' Ја кажем да неће јер бојкот још траје, а он мени каже: ''Видећеш да ће бити, читао сам да их Штимац звао (преко новина), какав бре бојкот.'' А лик иначе иде редовно на текме...
:-\
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!