Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!!
Него хтедох да ставим на сто пар неких мисли које ми се мотају по глави пред дерби....

* 4-3-3 је тактика која је одлично пролазила до сада а Звезда са три нападача од којих се стварно не зна ко је талентованији од кога је много убојитија. Јако ме занима да ли ћемо кренути уопште са 3 нападача.... Сигурно је да ће Лекић бити добро чуван али у томе и јесте предност. Он не мора ништа друго ни да ради осим да вуче 2 играча на себе. Јефтић и Перовић већ довољно добро могу да одраде ствар.

* Не бих желео да видим неко претерано тактичко надмудривање. Ми знамо шта нам је циљ... то су 3 бода а све остало ће по мени бити не успех. Та варијанта типа ”нека они нападну јер је њима већа фрка” не пије воду. Ми требамо да успоставимо ауторитет на терену од првог момента да се зна ко ту води главну реч. Мислим да ће победу донети средина терена и да је на тим играчима убедљиво највећи притисак.

* Не бих желео да чујем до дербија неке изјаве у виду претњи наших играча. Варијанта ”Ми причамо на терену” што пред један дерби рече Видић је увек мудрија и паметнија. Просипање глупости по новинама никада није ништа добро донело.

Од мене толико за сада....

Messages In This Thread
Одг: ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА СЕЗОНА 2009/2010 !!!!!!! - by CEBEP - 11-26-2009, 05:03 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)