11-22-2009, 03:58 PM
Морам и ја да признам да иако сам позивао на стрпљење од старта, умео сам да испљујем неке играче, посебно Богдановића... Дефинитивно то више није "онај" играч... А што се тиче Нинкова, таман сам га са другарима пред Чуку испљувао да у последње време игра испод нивоа партија из августа и септембра, а онда је и он на Брду одиграо сасвим солидно али мислим да може још много боље... У поменутих пар месеци је то и показивао...
А што се тиче продаје играча, реално је да ће клуб морати и тиме да се бави да би преживео, али реално је и да морају да размисле како до резултата ако се тим мења сваке године... Е ту су неопходни спонзори и надам се да Лукић и сарадници раде марљиво на томе јер без истих оде маст у пропаст...
А што се тиче продаје играча, реално је да ће клуб морати и тиме да се бави да би преживео, али реално је и да морају да размисле како до резултата ако се тим мења сваке године... Е ту су неопходни спонзори и надам се да Лукић и сарадници раде марљиво на томе јер без истих оде маст у пропаст...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "