11-05-2009, 11:21 AM
(11-04-2009, 09:07 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: Коди брате....јел требам да одговорим на ово :-\...не знам да ли се ти спрдаш што сам ја поборник тезе да су словенски народи старосједиоци у Европи,или се спрдаш на цјелокупну ситуацију,или је све ово ради шале?!.....стварно не знам :-\ видим да си начитан (или си бар мало истраживао о нашим прецима) али мислим да стварно ова тема није уопште мјесто за овакве анализе...да опростиш због таквих који потцјењују оно што наши историчари већ дуго потенцирају и истражују ми смо и даље Словени који су се доселили у 6 вијеку на Балкан...можда нам тако и треба...не да нисмо народ најПРВИЈИ него смо народ најГОРИ...уопште се не спрдам, извини што си стекао такав утисак... ( можда то да је твој став да је све црно бело и да тако остаје... је нешто што ми је засметало.... (за мене је све црвено бело.. и тај јинг и јанг)) и Словени - Срби јесу најстарији, први народ... а то када су тачно населили ове просторе, то и није још битно у мојој причи, јер ја сам дошао до тих спознаја више преко неких других прваца истраживања историје, аматерски такорећи, а и књига за коју сам поставио линк и коју је неко написао се подудара са мојим тренутним веровањима о настанку и доласку човечанства на земљу.
пс-јбте оде Јован Деретић у пензију
не желим да овде звучим као неки нови Деретић или месија који је дошао да отвара очи свима... само носим поруку, да без много читања и једноставним "простим умом" се лакше долази до спознаје историје и истине света где живимо, него купујући милионе књига, ( које не волим, можда зато што су у њима слова цронобела...

Сви знамо да су у време древног Вавилона... измешани језици целом човечанству, сад поновним укрштањем нпр. српских и енглеских речи може се доћи до откровења и стварног поретка ствари.. нпр. Red Star, Rotter Sterne... RED je Род , наш словенски Бог.. дакле Род је Црвен (RED), а STAR је Стар .. као старити.. кад неко стари он постаје сјајна Звезда на небу... Звезда је вероватно сунце или Сварог, око кога се креће галаксија, или можда нек одређена звезда нпр. Сиријус или у Ориону, он је наш "стари" Бог Отац, црвена и бела крвна зрнца- наше боје итд, имамо и реч старт, а за црвено Родитељ, Родити децу (не) доносе Роде..., енг. ROD је и Штап Хермеса, ДНА ланац.. Значи још и имамо и Срб да значи Црвен... и реч стар/први.. Срби су најСТАРјији наРОД!
![[Image: redchristmastree.gif]](http://lh3.ggpht.com/__R6ZB9nLr90/SWm-y9myXxI/AAAAAAAAALc/oo_2exuCIFQ/s144/redchristmastree.gif)
Космички точак окренуо за 360 степени сви догађаји из виших сфера се пресликавају на ниже -земљу.. закон "како на небу тако на земљи" сад отвара нове видике... тако је и наш клуб неким мистичним путем добио име Црвена Звезда, ово све можда и не бих приметио да није било песме "Добро знај... небу том сија моја звезда црвена".... која као да је стварно истинита.. а и новији ЦЗБГ графит који се појавио за БеоГрад указује да је Звезда синоним за Бога нашег творца.
Нејасно ми је зашто неки прогањају наш клуб који је сам њихов род и капија ка рају. Лукић може да буде Белбог као Лук Скајвалкер силу светла да користи, непријатељи су плиткоуми јер сматрају све расним проблемом.. што уопште није истина.. јер расе су у њиховој уској свести.. засноване на временском материјалном принципу, а не на ванвременском духовном.. етеричном- 5 елемент, јер смо ми сви звезде у колу највеће Звезде крећемо око ње, они виде свет у обрачуну Б и Ц , а излаз је или да белбог тријумфује или да престане рат, дакле скривају вековима истину о пореклу и ЦрвенБогу, а случај сунца и дукса је чудан.. јер Лукић би био Белбог а сви противници зелени змај Црнбог, историјска али невидљива борба човека и змаја се пресликава на земљи беспотребно вековима, али то неби било тако кад би схватили да Црвенбог треба да је партнер Белбогу. А у њима јасној Алхемији... после фазе црнила и белења долази фаза црвенила (nigredo, albedo-rubedo = gold)
ако неко не разуме шта сам хтео рећи у овој реченици.. нека погледа ову слику..
Линија између велике мудрости и лудила је веома танка неком ће се чинити ово што причам нема смисла,.. други ће видети дубоку истину.. ја само користим прилику да износем своје виђење историје света, а и не желим или немам времена више да пишем на ову тему... не делим себи месијанску улогу, јер би могао да изазовем неке тектонске поремећаје, ви остали наставите својем правцу... блиско историјском... али ако и неко жели да изнесе своје давно историјске ставове о Боговима и родној вери ја ћу их радо прочитати, а поготово са идеолошког аспекта Севера који не разумем јасно, а и зато сам можда сам нешто и написао што одудара од исправног већинског става, са којим ми је потребно да ускладим себе.
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
![[Image: 1czbg.jpg]](http://img21.imageshack.us/img21/603/1czbg.jpg)
BOMBE NA JNA!